Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технології продукції закладів ресторанного господарства"
Опис: Дисципліна призначена для підготовки бакалаврів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Цілі: Формування компетенцій з технологій виробництва й реалізації кулінарної та кондитерської продукції у закладах ресторанного господарства із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів, якісної та безпечної, як для споживачів, так i для оточуючого середовища.
Оцінювання: Поточний тестовий контроль, іспит
Мова: Українська
Викладачі: Світлана Андреева, Ольга Олексіївна Гринченко
Розділ: 20, Тести: 1, Проекти: 1
Матеріал дисципліни
20,00$ Додати в кошик