Інформація для дисципліни "Технологічне обладнання галузі"
Опис: Дисципліна "Технологічне обладнання галузі" вивчає сучасне технологічне обладнання хлібопекарських, макаронних і кондитерських виробництв, методи його розрахунку, експлуатацію та технічне обслуговування.
Цілі: Мета полягає в наданні студентам знань в області технологічного обладнання галузі з урахуванням теоретичних, технологічних, технічних і екологічних аспектів, в практичній підготовці їх до вирішення конкретних виробничих завдань.
Оцінювання: Із контрольних заходів, що використовуються під час вивчення дисципліни, застосовуються поточний, проміжний, семестровий контролі та іспит, які проводяться з метою оцінювання результатів на певному етапі навчання.
Метод навчання: Лекції, лабораторні заняття, семінари, самостійна робота студентів.
Мова: Українська
Викладачі: Григорій Вікторович Дейниченко, Ольга Анатоліївна Маяк, Інна Василівна Золотухіна