Розгорнути / Згорнути блок Увійти до системи
Логін
Пароль
 
Розгорнути / Згорнути блок Вибрані курси
Дані не знайдено
 
Розгорнути / Згорнути блок Інформація для дисципліни "Технологічний семінар"
Опис: Програма дисципліни «Технологічний семінар» має за мету набуття студентами практичних знань в області технологічних розрахунків виробництва продукції із плодів, овочів і молока, навичок та вмінь застосовувати методи обчислення продукції, норм витрат сировини і матеріалів, виходу продукту, ступеня використання сировини та компонентів сировини, що впливають на ефективність виробництва харчової продукції з плодів, овочів і молока.
Цілі: набуття студентами комплексу знань з технологічних розрахунків при виробництві харчових продуктів з плодів, овочів і молока необхідних для ефективної інженерної діяльності за спеціальністю. Навчитись самостійно розв’язувати технологічні розрахункові питання щодо методів обчислення продукції, норм витрат сировини і матеріалів, виходу продукту, ступеня використання сировини та компонентів сировини з метою зменшення втрат сировини та матеріалів при переробці сировини та напівфабрикатів, створення нових рецептур, вдосконалення і інтенсифікації виробництва харчової продукції з плодів, овочів і молока.
Оцінювання: формою підсумкового контролю є залік, що здійснюється на основі результатів поточного та підсумкового контролю знань.
Теми: 2 змістовні модулі містять 18 тем.
Мова: Українська
Викладачі: Т Пономаренко, О Юр`єва
Розділ: 26, Тести: 1
Матеріал дисципліни
Записатися Записатися